Geef je ruimte karakter

04 April 2023

Geef je kamer het karakter dat het verdient met 3D wandpanelen van Orac Decor.
Wat deze wandpanelen zo speciaal maakt, is de diepte en textuur die ze creëren op een muur. Door hun 3D sturctuur zorgen de wandpanelen voor een opvallend effect en voegen ze een extra dimensie toe aan elke ruimte. Ze zijn gemakkelijk te installeren en kunnen op elke muur worden aangebracht. 
Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige en stijlvolle manier om je muren te upgraden, dan zijn de 3D wandpanelen van Orac Decor zeker het overwegen waard. ​​​​​


 

De Valley Loop 3D wandpanelen van Orac Decor zijn een fantastische manier om elke ruimte een unieke uitstraling te geven. Deze panelen zijn ontworpen om een unieke textuur en diepte aan de muur toe te voegen, waardoor een verbluffend visueel effect ontstaat.

De panelen hebben een organisch patroon van lussen en kronkels die een gevoel van beweging en dynamiek aan de muur geven. Het patroon is geïnspireerd op de vormen en lijnen van de natuurlijke omgeving, en brengt een gevoel van rust en sereniteit in elke kamer.

 

 

De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig polyurethaan en zijn licht van gewicht en gemakkelijk te installeren. Ze kunnen worden gesneden en aangepast aan de grootte en vorm van de muur, waardoor ze geschikt zijn voor elke kamer en elk interieur.

Naast hun esthetische waarde hebben de Valley Loop panelen ook functionele voordelen. Ze bieden geluids- en warmte-isolatie en zijn bestand tegen vocht en schimmel, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes.

 


 

Of u nu een moderne of traditionele stijl verkiest, de 3D wandpanelen van Orac Decor zijn een geweldige keuze om uw huis een unieke en prachtige uitstraling te geven. Ze zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen om aan elke smaak en stijl te voldoen, en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere decoratieve elementen om een complete look te creëren.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Breng een bezoek aan één van onze showrooms en laat je meevoeren doorheen de verschillende moods.

Ontdek de wandpanelen in onze winkels