Sijs Torhout.

14 November 2022

Yes we did.

Ondanks alle coronaperikelen de afgelopen jaren, kennen wij maar één richting en dat is recht vooruit. Om jullie een nog betere service te kunnen bieden, hebben we een nieuw pand gezocht én gevonden. Dichterbij dan eerst gedacht. Graag stellen we ons winkelconcept voor op de Noordlaan 6 te Torhout.

Niet alleen voor professionele verf maar ook voor zonwering, decoratie en gevelisolatie kan je hier terecht. In de showroom nemen we je mee doorheen onze verschillende moods waar we ideeën, gevoel en sfeer visualiseren. Kortom, breng ons een bezoekje en laat je verrassen door ons nieuw winkelconcept. 

Beslissen om te verhuizen, het was hoog tijd om de knoop door te hakken en de plannen om te zetten in daden. Tijd om het winkelconcept los te laten op het nieuwe gebouw. Met de hulp van vele handen voor het schilderen en inrichten is het tot een resultaat gekomen waar we terecht trots mogen op zijn. Een nieuwe stap in het Torhoutverhaal die zeker geslaagd is. Benieuwd naar ons nieuw winkelconcept? Breng ons zeker een bezoekje. 

Ontdek onze nieuwe winkel