Service van A tot Z

19 January 2024

Het creëren van een stijlvol en comfortabel interieur begint bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van kleur, raamdecoratie en gordijnen. Bij Sijs begrijpen we dat elk huis uniek is en daarom bieden we niet alleen kleuradvies voor je interieur maar een volledige service die zich richt op jouw specifieke behoeften. Van persoonlijk advies tot nauwkeurig opmeten van je raamdecoratie, confectie van gordijnen in ons eigen naaiatelier en professionele installatie door ons ervaren team. Wij streven ernaar om je droominterieur werkelijkheid te maken.

Persoonlijk kleuradvies

Kleur speelt een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer en uitstraling van je interieur. Bij Sijs geloven we in de kracht van kleur en bieden we professioneel kleuradvies om ervoor te zorgen dat de gekozen tinten perfect aansluiten bij jouw persoonlijke smaak en de functie van elke ruimte.

Onze ervaren interieurconsultenten nemen de tijd om je wensen te begrijpen en stellen op basis daarvan een kleurenpalet samen dat harmonie en balans in je interieur brengt. Of je nu gaat voor een tijdloos neutraal palet of gedurfde accentkleuren, wij helpen je de perfecte keuzes te maken.

Boek hier je kleuradvies

 

 

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie speelt een essentiële rol in de uitstraling van je interieur en heeft invloed op de lichtinval en privacy. Bij Sijs gaan we verder dan alleen advies. We meten je raamdecoratie op om ervoor te zorgen dat het perfect past. Of je nu kiest voor jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen, onze nauwkeurige metingen garanderen een naadloze integratie in je interieur.

Vraag hier een offerte aan

 

 

 

Gordijnen in eigen naaiatelier

Gordijnen zijn niet alleen functioneel maar dragen ook bij aan de esthetiek van je interieur. Bij Sijs hebben we een eigen naaiatelier waar we met zorg en vakmanschap je gordijnen op maat maken.

 

 

 

Professionele installatie

Bij Sijs streven we naar perfectie en dat geldt ook voor de installatie van je gekozen raamdecoratie en gordijnen. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat alles nauwkeurig wordt geplaatst, met oog voor detail en vakmanschap. Zo kun je vol vertrouwen genieten van het eindresultaat.

 

 

Bij Sijs gaan we verder dan het leveren van producten. We bieden een complete service die gericht is op jouw wensen. Laat ons je begeleiden bij elke stap van je interieurproject en ontdek de transformatie die Sijs te bieden heeft. Je droominterieur is slechts een advies verwijdert.

Maak hier je afspraak