Project Cilou Babystore

22 July 2023

Een ware oase voor ouders en ouders-in-spé.
De nieuwe Cilou babystore is ontworpen met het comfort en gemak van ouders in gedachten. De ruime indeling en overzichtelijke presentatie maken het winkelen een plezierige ervaring. Met een frisse en moderne uitstraling biedt de vernieuwde winkel een uitgebreid assortiment aan babyartikelen van de hoogste kwaliteit. Van kleding tot accessoires, van verzorgingsproducten tot speelgoed, Cilou babystore heeft alles wat je nodig hebt om je kleintje te verwelkomen en te verzorgen.

Om een zachte look en feel te creëren in Cilou Babystore, is er geen betere keuze dan het gebruik van Archikal 900 van Galtane. Met deze milieuvriendelijke en hoogwaardige kalkpleister kun je de perfecte zachtheid creëren voor een rustige en gezellige winkelervaring.

Archikal 900 van Galtane staat bekend om zijn natuurlijke samenstelling en duurzaamheid. Deze pleister is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en bevat geen schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor de gezondheid van baby's en ouders. 

Meer info over kalktechnieken
 

 

 

Armareno 700 van Caparol is een populaire keuze voor het aanbrengen op muren vanwege zijn vermogen om scheuren te voorkomen. Met dit hoogwaardige product kun je muren structuur geven en ze beschermen. Tegelijkertijd zorgen voor een professionele en duurzame afwerking.

De combinatie van Armareno 700 en Sylitol Finish 130 biedt niet alleen een versterkende en beschermende werking, maar ook een esthetisch aantrekkelijk resultaat. Samen vormen ze een duurzaam en hoogwaardig systeem dat de levensduur van de muren verlengt en een mooie uitstraling geeft aan zowel binnen- als buitenruimtes.

 

 

 

Het gebruik van Lucite 194 2K-PUR Xtrem Satin voor het lakken van kasten is een uitstekende keuze om een duurzame en hoogwaardige afwerking te creëren. Lucite 2K is een tweecomponenten lak die zorgt voor een sterke en slijtvaste laag, waardoor je kasten er langdurig mooi uit blijven zien.

Één van de voordelen van Lucite 194 2K-PUR Xtrem Satin is de duurzaamheid. Deze lak is bestand tegen krassen, vlekken en andere dagelijkse slijtage, waardoor je kasten beschermd blijven tegen beschadigingen. Dit is vooral belangrijk voor kasten die veel worden gebruikt.

 

 

 

Heb je vragen over dit project? Maak een afspraak met onze professionele klantenadviseurs, ze helpen je graag verder.

Maak een afspraak

 


 

Dit project werd uitgevoerd door deSchilderwerken.be met producten van onderstaande leveranciers