Project privacy gordijnen

16 May 2023

Wanneer stijl en privacy tegemoet komen.
Verschillende ruimtes van elkaar scheiden om privacy te creëren? Kies voor een gordijn. We onderscheiden 3 soorten gordijnstoffen: inbetween gordijnen, voile (glasgordijnen) en overgordijnen. De keuze die je hierin maakt is bepalen voor de doorkijk en privacy van je ruimte.


 

Je interieur is de ziel van je huis, kies daarom voor een stijlvolle concept. En wat is eleganter dan nieuwe gordijnen? Daarbij hebben ze ook een dubbele werking. Enerzijds houden ze het licht en potentiële pottenkijkers buiten, maar zijn ze ook chic en met de juiste advies, een echte pluspunt voor je woning.⁠

Ontdek alle gordijnstoffen en meer info over de afwerking in één van onze winkels.⁠

Bezoek onze winkels www.sijs.be⁠

 

 

De privacy gordijnen zijn gemaakt met stof van de ploeg, Oska 08. Een stoere maar zachte losgeweven linnen kwaliteit. Een kamerhoge kleurstructuur in acht warme kleuren, prachtig in een nordic interieur.

Al bijna 100 jaar ontwerpt en ontwikkelt De Ploeg hoogwaardige meubel- en gordijnstoffen. "Ploeg stoffen zijn tijdloos, betrouwbaar en functioneel."

 Wil je graag een persoonlijk advies met één van onze interieuradviseurs inplannen? Maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Maak een afspraak

Foto's: studio05 - Germanus Jana - Agence Coucke - De Ploeg