Project jaloezieën

18 July 2023

De Tijdloze elegantie van Jaloezieën.
Deze veelzijdige raamdecoratie is al decennia lang populair en blijft een favoriete keuze voor zowel klassieke als moderne interieurs. De strakke lijnen en de verstelbare lamellen geven een stijlvolle uitstraling aan elk raam en bieden tegelijkertijd functionaliteit en privacy. Of je nu kiest voor houten, aluminium of kunststof jaloezieën, ze passen moeiteloos in verschillende interieurstijlen en voegen een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Met hun tijdloze ontwerp en duurzame materialen zorgen jaloezieën voor een elegante finishing touch die jarenlang meegaat.


 

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Jaloezieën zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardig hout dat lang meegaat en een natuurlijke warmte toevoegt aan je interieur. Aluminium jaloezieën zijn daarentegen duurzaam en bestand tegen vocht, waardoor ze ideaal zijn voor keukens en badkamers. Beide materialen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke huishoudens.

 

 

Onze werking

Bekijk ons stappenplan.

1. Vraag advies via mail of kom de producten bekijken in de showroom. We geven eventueel al een richtprijs mee aan de hand van de ontvangen info.
2. Indien akkoord plannen we een afspraak bij jou thuis voor een opmeting.  
3. De offerte wordt aangemaakt.
4. Je ontvangt een uitnodiging om de offerte samen te overlopen in de winkel.
5. Indien alles volgens wens is, gaan wij over tot bestelling.

Maak nu een afspraak

 Wil je graag een persoonlijk advies met één van onze interieuradviseurs inplannen? Maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Maak een afspraak