Project gordijnen

02 May 2023

Als familiebedrijf vinden wij kwaliteit en service het allerbelangrijkste.
Daarom volgen wij elk project persoonlijk van A tot Z en nauwgezet op. Onze interieuradviseurs geven je persoonlijk advies aan huis en komen de opmeting doen.
De gordijnen worden steeds op maat van je raam gemaakt in ons eigen confectieatelier. Hier worden de gordijnen met de fijnste precisie afgewerkt waarna onze plaatsingsdienst met de grootste zorg de gordijnen komt plaatsen. 


 

De afwerking van gordijnen is een keuze die je zelf kan maken. Enkele plooi? Dubbele plooi? Gevoerde gordijnen? De verschillen leggen onze interieuradviseurs graag aan je uit! De keuze die je hierin maakt is bepalend voor de doorkijk en privacy van je ruimte.⁠

Ontdek alle gordijnstoffen en meer info over de afwerking in één van onze winkels.⁠

Bezoek onze winkels www.sijs.be⁠

 

 

Een klein woordje uitleg over de verschillende soorten afwerking. Wave confectie zorgt voor een strak pakket maar met een mooie golving. De enkele retourplooi zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn. De dubbele retourplooi geeft een royale look terwijl de tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u afwerkt in de gordijnen door ons eigen confectieatelier.

 Wil je graag een persoonlijk advies met één van onze interieuradviseurs inplannen? Maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Maak een afspraak