Project gevel

09 May 2023

Geef jouw huis een nieuwe kleur met Caparol.
Het schilderen van je gevel kan een geweldige manier zijn om je huis op te frissen en een nieuwe uitstraling te geven. Met een verse laag verf kun je de kleur en stijl van je gevel aanpassen aan je persoonlijke smaak. Het proces kan echter tijdrovend en arbeidsintensief zijn, dus het is belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen en kwaliteitsverf te gebruiken voor duurzame resultaten.


 

Kwaliteit als garantie

Bij het schilderen van je gevel is het van groot belang om te kiezen voor gevelverf van uitstekende kwaliteit en met garantie, zoals de producten van Caparol. Een populair product van Caparol is de Caparol Universal Compact gevelverf. Deze hoogwaardige verf biedt niet alleen een prachtige afwerking, maar ook duurzame bescherming tegen weersinvloeden en verontreinigingen.

Om ervoor te zorgen dat de gevelverf goed hecht, is het raadzaam om eerst de Caparol Capgrund Universal als primer te gebruiken. Deze primer zorgt voor een goede ondergrond en verbetert de hechting van de verf. Het biedt tevens extra bescherming tegen vocht en andere schadelijke invloeden.

Voor gevels die extra bescherming nodig hebben, is de Caparol Thermosan NQG een uitstekende keuze. Deze verf biedt niet alleen duurzame bescherming tegen weersinvloeden, maar heeft ook isolerende eigenschappen. Het helpt de temperatuur in huis te reguleren en vermindert warmteverlies, wat resulteert in energiebesparing.

Met de hoogwaardige gevelverf van Caparol, zoals de Caparol Universal Compact, Caparol Capgrund Universal en Caparol Thermosan NQG, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid.Contacteer ons voor meer info over dit project

 

 

Bescherm je hout met Caparol.

Het beschermen en schilderen van ramen en deuren wordt gemakkelijk gemaakt met hoogwaardige producten zoals Capalac Allgrund en Capacryl Aqua Venti van Caparol. Deze producten bieden niet alleen een esthetische upgrade, maar ook een langdurige bescherming tegen alle weersomstandigheden.
Met Capalac Allgrund, een hoogwaardige lakverf, kun je je ramen en deuren voorzien van een duurzame en mooie afwerking. Capacryl Aqua Venti, een zijdeglanzende, microporeuze en vochtregulerende lak op waterbasis, zorgt voor een effectieve bescherming tegen vocht en houtrot. Door gebruik te maken van deze kwaliteitsproducten van Caparol kun je de levensduur van je ramen en deuren verlengen en genieten van een prachtige uitstraling die lang meegaat.

 

 

Fris je gevel op met
de producten van Caparol!
Vraag hier meer info over de gebruikte producten van dit project.

Contacteer ons voor meer info over dit project

 


Wil je graag een persoonlijk advies met één van onze verfadviseurs inplannen?

Maak een afspraak