Opmeten van raamdecoratie

08 July 2023

Het belang van een nauwkeurige opmeting.
Het nauwkeurig opmeten van raamdecoratie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je de perfect passende gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen krijgt. Door zorgvuldig en precies te meten, voorkom je onnodige kosten en teleurstellingen, en kun je genieten van raamdecoratie die naadloos aansluit bij je ramen en je interieur, en tegelijkertijd privacy en controle over de lichtinval biedt.


 

Het nauwkeurig opmeten van raamdecoratie is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat je de perfect passende gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen krijgt. Het lijkt misschien een eenvoudige taak, maar het vereist aandacht voor detail en precisie om de juiste afmetingen te verkrijgen. Wij komen je ramen opmeten om alles tot op de mm correct op te meten om zo een mooi resultaat te bereiken. 

 

 

Hier zijn enkele redenen waarom nauwkeurig meten zo belangrijk is.

  • Nauwkeurig meten zorgt ervoor dat de raamdecoratie naadloos aansluit op je ramen. Te grote of te kleine gordijnen zien er slordig uit en kunnen afbreuk doen aan het uiterlijk van je interieur.
  • Nauwkeurig meten zorgt ervoor dat de raamdecoratie goed functioneert. De juiste afmetingen zijn essentieel voor de goede werking van gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen.
  • Nauwkeurig meten zorgt ervoor om onnodige kosten en teleurstellingen te voorkomen. Als je de raamdecoratie verkeerd opmeet en daardoor de verkeerde maat bestelt, kan dit leiden tot extra kosten.

 

 

Als familiebedrijf vinden wij kwaliteit en service het allerbelangrijkste. Daarom volgen wij elk project persoonlijk en nauwgezet van A tot Z op.

  • Vraag advies via mail of kom de producten bekijken in de showroom. We geven eventueel al een richtprijs mee aan de hand van de ontvangen info.
  • Indien akkoord plannen we een afspraak bij jou thuis voor een opmeting.  
  • De offerte wordt aangemaakt.
  • Je ontvangt een uitnodiging om de offerte samen te overlopen in de winkel.
  • Indien alles volgens wens is, gaan wij over tot bestelling.

 Ook interese in één van onze producten? Contacteer ons via onderstaande knop. 

Maak een afspraak