Besparen op energiekosten.

13 October 2022

Wil je graag besparen op je hoge energiekosten en met dat geld iets leuks doen?
We geven je graag enkele tips om de warmte in je huis te houden deze winter zonder dat je de verwarming extreem hoog moet zetten.

Bespaar op je energiekosten met volgende tips:

Thermische gevelisolatie

Isoleer langs buiten, dit is een van de beste oplossingen om je woning energiezuinig te maken en je niet hoeft in te boeten aan binnenruimte. De woning blijft warmer in de winter en koeler in de zomer. Als je het ons vraag is het 2 maal winnen. Het isoleren verhoogt je wooncomfort en doet je energiefactuur dalen.

Het principe om je gevel te isoleren is eenvoudig, het kan op bestaande en nieuwe huizen. De isolatieplaten bestaan uit verschillende diktes en worden tegen de muren bevestigd waarna de thermische gevelisolatie op verschillende manier afgewerkt kan worden.

Vraag meer info over thermische gevelisolatie

 

 

Gordijnen

Wist je dat er maar liefst 37% van alle warmte in je huis verdwijnt via de ramen? Je kan dit voorkomen door gordijnen te plaatsen. Ze zorgen niet alleen voor gezelligheid maar ook dat de warmte binnen blijft en zo de energiekosten lager liggen. Kies voor isolerende plissé gordijnen die de warme luchtstroom tussen de verschillende lagen stof vasthouden. Ook gevoerde gordijnen hebben een goede isolerende werking en bovendien hangen de gordijnen strakker door het gewicht van de stof.

Wil je graag persoonlijk advies voor je gordijnen?

Maak hier je afspraak

 

 

Vloerbekleding

Iedereen weet dat de koude vanuit je voeten omhoog gaat door je hele lichaam. Probeer dan nog maar eens warm te krijgen. Met vloerbekleding zorg je niet alleen voor een mooi interieur maar je voeten blijven er ook warm mee. De verschillende lagen hebben een isolerende werking waardoor de koude tegengehouden wordt en de warmte verspreid kan worden. Denk ook maar eens aan een karpet, deze zorgen niet alleen voor je warme voeten maar voor de extra gezelligheid in je woonkamer waardoor je net dat tikkeltje warmer krijgt.

Twijfel je nog over welke vloerbekleding het beste is voor je huis?
Maak hier je afspraak voor persoonlijk advies