Zonneluifels

Voor onze zonneluifels hebt u de keuze uit meer dan 150 doekvarianten en meer dan 45 standaardkleuren. Een strak doek is noodzakelijk voor zowel een optimale bescherming als een perfecte totale uitstraling. Onze plaatsers hebben hierin jaren ervaring en zorgen ervoor dat uw luifels perfect gemonteerd staan. Ook voor herstellingen en onderhoud kunt u beroep doen op onze professionals.

Nieuw item

Nieuw item

Kubata

Kubieke vormen zijn een populair stijlelement voor hedendaagse gevels. De nieuwe Kubata cassette-scherm kan hierin naadloos worden geïntegreerd. Wanneer de zonwering open is, maakt deze indruk vanwege zijn hoogwaardige, textielkarakter. In gesloten toestand creëert de luifelcassette duidelijke lijnen op het gebouw met zijn bijna vierkante vorm. Kubata's uniforme vorm is niet zonder reden. Het komt voort uit een algeheel esthetisch concept dat gedomineerd wordt door gladde, schroefloze oppervlakken.

Extra opties:
Geïntegreerde LED's
Windsensor
Terrasverwarming

Nieuw item

Opal Design II

Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.

Extra opties:
Geïntegreerde LED's
Windsensor
Terrasverwarming
Voile

Nieuw item

Cassita

Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De optisch gereduceerde tweepuntsophanging ondersteunt het moderne design. Met haar slank, minimalistisch design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends.

Extra opties:
Geïntegreerde LED's
Windsensor
Terrasverwarming

Nieuw item

Semina life

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek. Door de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding is de Semina Life een perfect alternatief voor een halfcasette. Veel technische highlights zorgen voor hoog comfort en duurzaamheid. Jong of oud, modern of traditioneel: Semina Life is altijd de juiste keuze!

Extra opties:
Geïntegreerde LED's
Windsensor
Terrasverwarming
Voile

INTERESSE?

Afbeeldingen