Zipscreens

Dit zijn windvaste screens, waarbij het doek vast in de zijgeleider glijdt. Een zipscreen kan ook als verduisteroplossing of insectenwering gebruikt worden.

Onze zipscreens worden aangeleverd door Roma en geïnstalleerd door ons team van ervaren plaatsers.

De stof van deze zipscreens wordt over de volledige hoogte door een ritssysteem in de geleiding gevoerd. Hierdoor zijn deze zipscreens uitermate windresistent.

Een zipscreen wordt voor het raam gemonteerd en reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen. U beheert zelf nog efficiënter de temperatuur in uw huis.

Onze zipscreens zijn beschikbaar tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²).

Ook kan men opteren voor een zon en windsensor die uw rolscreen aanpast naar het weer.

Nieuw item

Verduisterend

Met een verduisteringsscreen maakt u op elk moment van de dag van uw ruimte een rustige donkere zone. Kinderen of lichte slapers hebben vaak behoefte aan een donkere slaapkamer, met een verduisteringsscreen garandeert u een goede nachtrust.

Deze screens reflecteren ook tot 70% van de hitte van de zon, hierdoor bespaart u dan ook op uw airco tijdens de warme zomermaanden.

Nieuw item

Transparant

Met een transparante rollscreen bepaalt zelf de lichtintensiteit in huis. Afhankelijk van de stof kiest u de gradatie van transparantie waarmee u naar buiten kijkt, dit terwijl u uw privacy binnen bewaart.

Afhankelijk van de kleur reflecteert uw Rolscreen het meeste van de zonnestralen zonder uw zicht te beperken, zo geniet u zowel van een koelere zomer als een prachtig buitenzicht.

Nieuw item

Insectwerend

Uw screens zijn ook insectwerend. U laat op een warme zomeravond zonder probleem uw deuren of ramen open voor een frisse bries zonder last te hebben van muggen of insecten.

Interesse in een zipscreen of meer info?

Contacteer ons

Afbeeldingen