Rolscreen

Onze rolscreens worden aangeleverd door Roma en geïnstalleerd door ons team van ervaren plaatsers.

Deze rolscreens bewegen iets losser dan een zipscreen.

Een rolscreen wordt voor het raam gemonteerd en reflecteert het in grote mate zonnestraling en beschermt overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen. U beheert zelf nog efficiënter de temperatuur in uw huis. Niet alleen verbetert een gesloten rolscherm uw huisisolatie

Onze rollscreens zijn beschikbaar tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²).

Ook kan men opteren voor een zon en windsensor die uw rolscreen aanpast naar het weer.

U kiest uit :
7 verschillende aluminium kleuren
42 verschillende kast kleuren
5 verschillende doek materialen
209 verschillende doek kleuren

Nieuw item

VerduisterINGSscreens

Met een verduisteringsscreen maakt u op elk moment van de dag van uw ruimte een rustige donkere zone.  Kinderen of lichte slapers hebben vaak behoefte aan een donkere slaapkamer, met een verduisteringsscreen garandeert u een goede nachtrust.

Deze screens reflecteren ook tot 70% van de hitte van de zon, hierdoor bespaart u dan ook op uw airco tijdens de warme zomermaanden.

Nieuw item

Transparante rolscreens

Met een transparante rollscreen bepaalt zelf de lichtintensiteit in huis. Afhankelijk van de stof kiest u de gradatie van transparantie waarmee u naar buiten kijkt, dit terwijl u uw privacy binnen bewaart. 

Afhankelijk van de kleur reflecteert uw Rolscreen het meeste van de zonnestralen zonder uw zicht te beperken, zo geniet u zowel van een koelere zomer als een prachtig buitenzicht.

Afbeeldingen