Schuivende hordeur

Deze schuivende hordeur wordt geplaatst in een speciale rail naast de deur. De hor of dubbele horren schuiven naar buiten open, er is voor dit model een kleine ruimte nodig waar de hor kan openschuiven.

Deze hor is robuust maar zeer stijlvol en de ideale oplossing bij bijvoorbeeld een balkondeur.
Dankzij de magnetische sluitingstrip gaat deze hor nooit ongewenst open en weerstaat hij alle weersomstandigheden.

Hou uw huis vrij van vliegen en andere beestjes.

Nieuw item

Linus XL

De Linus XL wordt niet voor niets het topproduct van het Eosol gamma genoemd. De SelfClose automatische sluiting is veilig voor kinderen en huisdieren. De schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten! De veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

Ook op vlak van esthetiek is de Linus XL de koploper in zijn soort: het schuifvliegenraam is letterlijk onzichtbaar van binnenuit door het ontbreken van de storende tussenstijl en het gebruik van het transparante SuperView gaas. Hierdoor lijkt deze Linus XL eerder op een raampartij dan op een vliegenraam.

Nieuw item

Linus 50

De Linus met SelfClose met 50 mm profiel zet de hoogste standaard neer. De Eosol Linus is speciaal gemaakt voor grote duurzaamheid en hoog gebruiksgemak bij intensief gebruik.

Met verschillende geleidingssystemen en montagemogelijkheden past het Linus schuifvliegenraam op alle types schuiframen. In de top-uitvoering SL is deze schuifvliegendeur standaard uitgerust met de unieke SelfClose automatische sluiting, waardoor je schuifvliegenraam geen seconde te lang open blijft staan.

Nieuw item

LINUS 30

Linus Small heeft een zeer smal profielsysteem, en dit zonder verticale tussenregels in kruis. Door de beperkte inbouwruimte van 30 mm is een plaatsing bij screens en rolluiken steeds mogelijk.

De hoogstaande kwaliteit én look van Eosol blijven behouden met het zeer transparante SuperView gaas, of de huisdierbestendige StrongView of Petscreen gazen. Het is enkel niet mogelijk om op dit profielsysteem de optie SelfClose te hebben.

Hebt u interesse in een schuivende hordeur of wenst u meer informatie?

Contacteer ons

Afbeeldingen