Polycarbonaat terrasoverkapping

Een elegante polycarbonaat terrasoverkapping past bij elke bouwstijl. De sterke overkapping is budgetvriendelijk en zorgt toch voor onmisbaar comfort. Bescherm uw terras en meubels tegen regen, zon en sneeuw. Uw overkapping wordt op maat gemaakt en gemonteerd door onze ervaren plaatsers.

Nieuw item

Profiline

De Verasol® Profiline terrasoverkapping geeft u de volledige vrijheid om uw terrasoverkapping zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking te kiezen. Uw Profiline terrasoverkapping is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer! Met deze terrasoverkapping geniet u vier seizoenen lang van het buitenleven en met de vele opties van Verasol® bouwt u de terrasoverkapping volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen.

Op uw Profiline bieden wij 10 jaar garantie en u kan hierbij rekenen op maatwerk om uw terrasoverkapping prefect in te passen.

Interesse in deze overkapping of ontvangt u graag meer info?

Contacteer ons

Nieuw item

Greenline

De Verasol® Greenline terrasoverkapping staat garant voor robuuste kwaliteit en is aantrekkelijk geprijsd. De Greenline terrasoverkapping is geheel naar uw smaak samen te stellen in 3 verschillende stijlvarianten. U kunt kiezen voor de stijlen Klassiek, Modern en Design. Qua kleuren kunt u de krasvaste structuurlak uitvoeren in antraciet (7016) of wit (9010). De speciale coating is duurzaam en milieuvriendelijk. Op de Greenline terrasoverkapping krijgt u standaard 10 jaar garantie.

Interesse in deze overkapping of ontvangt u graag meer info?

Contacteer ons

Afbeeldingen