Totaalproject Lissewege.

15 August 2020

Lies (afdelingsverantwoordelijke decoratie bij Sijs) en haar twee zoontjes kwamen deze halfopen woning tegen en werden op slag verliefd op de mogelijkheden die het huis te bieden had. Het duurde niet lang of deze stek werd hun nieuwe thuis. Deze woning werd ondertussen verkocht, en Lies, aka "bezige bij 🐝", heeft alweer haar tanden gezet in een nieuw project, maar net voor de verkoop mochten wij nog even een kijkje nemen.
Bekijk hieronder welke producten uit onze verschillende afdelingen aan bod komen in dit project.


 

Verf gevel

De gevel werd door een vakman onder handen genomen met de "Universal Compact" verf van Caparol.
Deze matte gevelverf is voorzien van kwartsdeeltjes, wat een mooie structuur geeft. De verf kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en egaliseert optisch ongelijkmatigheden op de muur. 


 

Binnenmuurverf + lakverf

Verf keuken / slaapkamer / living

De muren van de keuken, master bedroom en living werden geschildert met CAPATEX S1+, een extra matte, goed reinigbare binnenverf met een hoge dekkracht voor muren en plafonds. Kleur keuken en living: 106 Old Church white - Flamant. Omdat de kasten al heel wat te verduren kregen werden ze geschildert met 2K-PUR Xtrem matt van Lucite. Zo kregen ze een welverdiende make-over in een bruin/zwarte kleur.


 

Raamdecoratie living en slaapkamer

De bamboe jaloezieën in de living en in de slaapkamer van Lies zijn van het merk Vedelux. Vedelux is een Belgische fabrikant van raamdecoratie. De houten lamellen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden altijd op maat van jouw raam gemaakt.
Houten jaloezieën zijn zeer dankbaar en zorgen steeds voor een warme sfeer in de ruimte. 


 

Behangpapier bureau


De bureauruimte werd voorzien van een behangpapier met een leuk gespikkeld patroon van het merk Esta. Het patroon doet een beetje denken aan het terrazzo motief, zoals je vaak bij  keramische tegels ziet, maar dit motief is visueel eenvoudiger.
Aan de andere muur hangt een strook krijtbehang, van hetzelfde merk.
 

CONTACTEER
ONS

Meer info nodig over een product of techniek?
Contacteer ons via onderstaande knop.

Contacteer ons