Project Hotel

17 February 2023

De kamers van dit ecologisch luxe hotel in
Knokke worden volledig gerenoveerd
.
De muren worden behangen met behangpapier van Arte Yala. De gordijnen werden in ons eigen naaiatelier gemaakt uit de stof De Ploeg Sea. Ook mochten we de kussens en de plaids maken uit de stof De Ploeg Birk. Het wordt zalig genieten voor de gasten.

Behang

Om de kamer gezellig te maken, werd hier gekozen voor reliëfmuurbekleding met een driedimensionaal effect in een afwerking van chenille stof. Collectie Yala, dessin Palma van Arte International. 

 

 

Gordijnen

Een kamerhoge inbetween linnenlook gordijnstof van De Ploeg gemaakt met aangespoeld oceaan plastic. Gedreven vrijwilligers van project U-turn verzamelen aangespoeld plastic op oceaanstranden. Dit wordt vervolgens middels een innovatief recyclingprocedé verwerkt tot Bionic ® garen, en in combinatie met andere vezels verwerkt tot onze duurzame gordijnstof SEA.

 

 

 

Kussens en plaid

Dobby geweven kleurstructuur met iets stonewashed kleureffect. In Birk wordt een inslaggaren gebruikt waar bijgemengt is met hergebruikte garens, vandaar de grote menging van de samenstelling. Mooi omdat alle vezels anders aan verven. Ook hier is het garen in de vezel in verschillende tinten gekleurd en daarna gesponnen geverfd. Stoere stof  van De Ploeg waar het natuurlijke slub effect en natuurlijke onregelmatigheden door materialiteit beoogt &gewenst is.

Vragen over de producten van dit project?
Aarzel niet en contacteer ons via onderstaande knop!

Contacteer ons voor meer info