Glazen terrasoverkapping

Een elegante glazen terrasoverkapping past bij elke bouwstijl. Dankzij een glazen dak kan u al vroeg in het voorjaar genieten van de eerste zonnestralen. U geniet doorheen het jaar langer van het zomergevoel in uw tuin. Ook hoeft u voor een regenbui het terras niet meer te verlaten of alle meubels en kussens snel te verzetten. Dankzij een terrasoverkapping met glazen dak is er geen verandering in lichtinval in uw huis.

Nieuw item

Terrazza Pure

Fabrikant Weinor brengt een terrasoverkapping in kubistische bouwwijze op de markt. De glas-aluminiumconstructie overtuigt door moderne optiek, hoogwaardige kwaliteit en een grote keuze aan uitrustingen.

De optionele en hoogwaardige kleur-LED-strips kunnen in de dakdragers en staanders worden opgenomen. In totaal kunnen naast drie wit tinten ook 48 verschillende kleuren per handzender worden ingesteld en zelfs gedimd worden met de Weinor BiConnect-besturing.

De Terrazza Pure is perfect om geïntegreerde elektronica in te plaatsen en wordt eenvoudig uitgebouwd tot een Glasoase.

Nieuw item

Terrazza classic

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de Weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

Ook de Classic is uitbreidbaar met glazen wanden. Met meer dan 200 framekleuren bent u gegarandeerd een kleur te vinden dat past bij uw gevel.

Interesse in deze overkapping?

Contacteer ons

Ontdek alle opties op de site van onze leverancier

Weinor Terrazza Classic

Nieuw item

Profiline

Met de Verasol® Profiline glazen terrasoverkapping kiest u voor een waardevolle en duurzame investering waar u jaren lang plezier van heeft! Een Profiline bouwt u eenvoudig uit naar een tuinkamer met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Op de Profiline krijgt u altijd Beste Deal Garantie, zoals 10 jaar garantie, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en 100% aandacht voor uw project.

De Profiline is leverbaar in 7 standaard kleuren en in 7 Verasol® speciale kleuren. De veranda is leverbaar in 20 standaardafmetingen, en daarnaast is maatwerk altijd mogelijk.

Contacteer ons voor meer info

Afbeeldingen