Textiel terrasoverkapping

Een terrasoverkapping uit textiel is uitermate resistent tegen intense windvlagen. De terrasoverkapping wordt geinstalleerd in een helling zodat alle regen wordt afgevoerd. Het textiel doek is oprolbaar en manueel of met een afstandsbediening bedienbaar. De uitval kan onafhankelijk van de breedte gekozen worden. Een terrasoverkapping uit textiel is uitermate resistent tegen intense windvlagen. De terrasoverkapping wordt geïnstalleerd in een helling zodat alle regen wordt afgevoerd. Het textiel doek is oprolbaar en manueel of met een afstandsbediening bedienbaar. De uitval kan onafhankelijk van de breedte gekozen worden.

Nieuw item

Suntech

DESSOL-SUNTECH overkappingen zijn geschikt voor zowel private als voor commerciële doeleinden (horeca of commercieel project).

Het openschuifbare daksysteem, dat bestaat uit aluminium profielen en PVC-doek is immers geschikt voor alle seizoenen en is water, vuur- en windbestendig.

Er zijn zes standaardmodellen die elk afgesloten kunnen worden door een glaswandsysteem, een verticale screen of houten of aluminium shutters (luiken).

Nieuw item

Pergotex

Het weinor PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet automatisch op te vouwen.

Gecontroleerde waterafvoer van het alu-doekbeschermdak zijdelings via de transportprofielen in de grote dakgoot aan de voorzijde.

Naar wens zijn dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen te integreren.

Nieuw item

Plaza Viva

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Nieuw item

Dessol-randa

DESSOL-RANDA verandazonwering beheerst het klimaat in uw veranda. Deze buitenzonwering geeft die de veranda of patio meteen een functionele meerwaarde. Een belangrijk kenmerk is de snelle en eenvoudige montage.

DESSOL-RANDA wordt toegepast in nieuwbouw, renovatie alsook voor de particuliere woningbouw en projectmarkt, winkels en horeca.