Polycarbonaat terrasoverkapping

Een elegante polycarbonaat terrasoverkapping past bij elke bouwstijl. De sterke overkapping is budgetvriendelijk en zorgt toch voor onmisbaar comfort. Bescherm uw terras en meubels tegen regen, zon en sneeuw. Uw overkapping wordt op maat gemaakt en gemonteerd door onze plaatsers met jaren ervaring.

Nieuw item

Profiline

De Verasol® Profiline veranda geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 6 soorten dakbedekking te kiezen. Uw Profiline veranda is direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledige tuinkamer! Met deze veranda geniet u vier seizoenen lang van het buiten leven en met de vele opties van Verasol® bouwt u de veranda volledig in de stijl passend bij uw smaak en wensen.

Op uw Profiline bieden wij 10 jaar garantie en u kan hierbij rekenen op maatwerk om uw veranda prefect in te passen.

Nieuw item

Greenline

De Verasol® Greenline veranda staat garant voor robuuste kwaliteit en is aantrekkelijk geprijsd. De Greenline veranda is geheel naar uw smaak samen te stellen in 3 verschillende stijlvarianten. U kunt kiezen voor de stijlen Klassiek, Modern en Design. Qua kleuren kunt u de krasvaste structuurlak uitvoeren in antraciet (7016) of wit (9010). De speciale coating is duurzaam en milieuvriendelijk. Op de Greenline veranda krijgt u standaard 5 jaar garantie, die ook uit te breiden is naar 10 jaar.