Project behang

19 August 2023

Behang is veel meer dan alleen wandbekleding.
Behangpapier kan een ruimte een gevoel van diepte, textuur en karakter geven. Van weelderige bloemmotieven tot strakke geometrische ontwerpen, behang biedt een scala aan opties voor elke kamer. Het kan worden gebruikt om een accentmuur te creëren, een ruimte optisch te vergroten of zelfs om de algehele sfeer van een kamer te veranderen. Bovendien kan modern behang zelfs textuur simuleren, variërend van beton tot hout, waardoor een unieke en boeiende visuele en tactiele ervaring ontstaat.

Behang is veel meer dan een muurbekleding. Het is een instrument waarmee men creatief kan zijn en een ruimte kan transformeren tot een unieke en persoonlijke oase van stijl en comfort. Of het nu gaat om het toevoegen van een vleugje luxe of het creëren van een speelse en levendige sfeer, behang blijft een tijdloze keuze in de wereld van interieurontwerp.

 

 

Geef je huis een warm, aards gevoel met de collectie Natural Wallcoverings III van Eijffinger. Deze wandbekleding wordt geproduceerd en met de hand gemaakt in Azië. Voor de verscheidenheid aan structuren worden verschillende natuurlijke vezels zoals jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk gebruikt. De vezels worden geoogst uit duurzame gewassen, aan de lucht gedroogd in de zon en gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat van het doorlopen van al deze fases is een prachtig natuurlijk en milieuvriendelijk product.

 

 

 

Net als een vingerafdruk is geen rol van dit natuurlijke materiaal hetzelfde. Vezels kunnen door hun eigenschappen verschillend kleuren opnemen en in grootte verschillen. Je kunt dit materiaal dus niet op rapport plakken, er zal altijd een banend effect ontstaan. Dit draagt juist bij aan de charme van dit bijzondere product en levert een levendige wand op.

 

 

Heb je vragen over dit project? Maak een afspraak met onze professionele interieuradviseurs, ze helpen je graag verder.

Maak een afspraak

 


 

Dit project werd uitgevoerd door Decorature met producten van onderstaande leverancier